20-06-2023 Ділова екскурсія на об’єкті малої приватизації смт Нові Санжари


20 червня 2023 року начальник Регіонального відділення Ірина Смірнова провела ділову екскурсію на об’єкті малої приватизації – нежитлової будівлі, яка розташована за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, смт Нові Санжари, вул. Центральна, 64. Об’єкт та перебуває на балансі Полтавського обласного центру зайнятості.

 

До зустрічі долучилися: начальник відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю виконкому Новосанжарської селищної ради – Рукас Наталія, начальник відділу юридичного забезпечення та правової допомоги виконкому Новосанжарської селищної ради – Давиденко Світлана, орендарі даного приміщення та потенційні інвестори – генеральний директор  Приватного акціонерного товариства «Фірма «Полтавпиво» – Лавріченко Василь Микитович і підприємці Полтавського району

 

Під час огляду приміщення Ірина Смірнова звернула увагу присутніх на стан будівлі, площу та розповіла загальну інформацію про проведення аукціону та нагадала, що онлайн-аукціон відбудеться вже 29 червня 2023 року.

 

Даний об’єкт має ряд переваг, серед яких варто виділити зручне місце розташування та задовільний стан, наявні комунікації. А саме головне – це окрема будівля, що дає багато можливостей для подальшого використання: чи то офісне приміщення, чи то магазин. А можливо і приватний освітній заклад.

 

Онлайн-аукціон відбудеться 29 червня 2023 року, цінові пропозиції та реєстрація на участь приймаються до 28 червня 2023 року.

 

Стартова ціна – 418 063,04 грн

 

Посилання на об’єкт - https://bit.ly/3W79eMo

 

Дивитися відео екскурсії - https://youtu.be/SZds1UxL9j4


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

29-09-2023 ZOOM-зустріч щодо Приватизації державного майна

29-03-2023_Огляд об’єкта приватизації в місті Решетилівка

23-03-2023_Приватизація_в_Україні_по-новому